Op deze pagina vind je een scholingsoverzicht van opleidingen en trainingen voor nieuwe én ervaren Bbz medewerkers. Zowel basis Bbz opleidingen die vooral over de wetgeving gaan, als verdiepende en specialistische opleidingen vind je in dit overzicht.

(Basis) Bbz opleidingen

Verdiepende / specialistische opleidingen

Algemeen/overig:

Bedrijfseconomische/financiële analyse:

Adviseren/gespreksvaardigheden:

Levensvatbaarheid:

Ondernemers in zwaar weer:

Debiteurenbeheer:

Aanmelden voor deze opleidingen is mogelijk en kan via de opleiders zelf. Volg daarvoor de link naar de opleiding.

Kennisuitwisseling

Veel gemeenten en Bbz uitvoeringsorganisaties hebben aangegeven behoefte te hebben aan kennisuitwisseling met collega’s van andere gemeenten en organisaties. Vooral op het gebied van het bespreken van verschillende ondernemerscases, maar ook over actualiteiten rondom het Bbz.

In samenwerking met Stimulansz gaan wij deze kennisuitwisseling organiseren. De eerste bijeenkomsten zijn gepland voor januari en februari 2021 op vier plekken in het land. Meer informatie, onder andere over het aanmelden, vind je op de website van Stimulansz.
Naar de kennisuitwisseling Bbz >>

 

In samenwerking met de opleiders blijven we dit aanbod up to date houden. Zodra er nieuwe of andere interessante opleidingen zijn, voegen wij deze toe. Heb je vragen of aanvullingen? Stuur dan een mail naar info@pponederland.nl