Geslaagd seminar 'Meedoen Geldt' met Koningin Máxima

Koningin Máxima hield gistermorgen, 22 maart, in De Haagse Hogeschool in Den Haag een toespraak bij het seminar ‘Meedoen Geld(t)’. Koningin Máxima ging als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering onder meer in op het belang van coaching en alternatieve financieringsvormen voor ondernemers.

IMG_7486IMG_7491

Bij het seminar waren professionals uit de financiële sector, ondernemers, beleidsmakers, docenten en studenten van De Haagse Hogeschool aanwezig. Tijdens ‘Meedoen Geld(t)’ werd onder meer gekeken naar wat financiële instellingen kunnen betekenen voor zelfstandige ondernemers en voor mensen die bijvoorbeeld een carrièreswitch willen maken, studenten met ondernemersaspiraties en mensen in werkloosheidssituaties die weer willen toetreden tot de arbeidsmarkt. Dit kwam aan bod in diverse workshops, debatrondes en een informatiemarkt.

PPO werd door Jannie van den Berg, manager Zelfstandigenloket Flevoland, vertegenwoordigd in één van de debatrondes. Jannie kreeg de gelegenheid om uitgebreid te vertellen over de Bbz-regeling en hoe deze ervoor zorgt dat ‘mensen meedoen’. Ook was PPO aanwezig met een stand op de informatiemarkt. We hebben veel mensen kunnen informeren die (helaas) nog niet wisten van het bestaan van de Bbz-regeling.

IMG_7492IMG_7480